Rådgivning - Ebitab.se

Aktiv rådgivning för ett smartare och mer hållbart företagande – för dig

Ebit är det naturliga bollplanket i frågor för företagande. Med många års erfarenhet levererar vi på ett nytt sätt. Oavsett om du är under uppstart, i full produktion eller på väg mot en exit så är vi alltid nära dig.

Rådgivning

Tillsammans med din spetskompetens och vårt nätverk täcker vi in det som ditt företagande behöver oavsett om det rör ekonomisk planering, bolagsförvärv, skatterådgivning, marknadsföring, mjukvaror, pension eller kapitalförvaltning. Vi finns här för dig, när du behöver det.

Affärsrådgivning

Lämna inte viktiga beslut åt slumpen. Med rätt rådgivning i viktiga frågor kring ditt företagande får du ett bättre beslutsunderlag och kan känna dig tryggare i vägvalet. Vill du starta, effektivisera, växa, investera, förvärva, sälja eller står du inför någon annan viktig fråga för dig och ditt företag? Ta med oss i processen så hittar vi rätt väg tillsammans. I vår roll har vi väldigt god insyn i våra klienters ekonomiska situation och tillsammans med våra erfarenheter från andra branscher kan vi vara ett bra bollplank i din utveckling som företagare.

Skatterådgivning

Inkomstskatt, kapitalskatt och moms är områden som kan kräva särskild kunskap och planering. Vad blir bäst för just dig? För oss är det viktigt att se helhetsbilden i din skattemässiga situation som företagare och privatperson. Med vårt nätverk av experter kan vi hantera alla typer av skattefrågor.

Budget & ekonomisk planering

Vi tycker att budgeten ska få komma fram i rampljuset och vara en del av det dagliga arbetet för dig som företagare så det snabbt syns om du är på rätt väg mot dina mål. Detta kan du få integrerat med din bokföring!

Bolagsbildning

Vill du starta bolag? Vi hjälper dig att stifta bolag från grunden eller snabbt förmedla ett lagerbolag. Låt oss veta dina behov så hjälper vi dig med den bästa lösningen och strukturen för just din verksamhet.

Från våra kunder

”På Ebit är alla välkomna, nyblivna småföretagare eller större mer etablerade företag spelar ingen roll.

Som nybliven egenföretagare känner jag att jag har fått mycket stöttning, tips och hjälp för att mitt företag ska flyta på i rätt riktning.

Alltid snabb, enkel och bra kommunikation så fort det uppstår frågor eller funderingar. Väldigt flexibelt vad gäller olika upplägg som passar olika behov och lösningar.”

Sofia Andersson

Sofias Hovslageri AB

”För ett ambitiöst bolag under tillväxt har samarbetet med Ebit varit helt avgörande. Det här gänget har alltid svar på tal och jobbar självständigt för att stötta och forma våra rutiner. De gör vardagen enklare och tryggare för oss, och deras glädje smittar. Vem kunde tro att ekonomi kunde vara både enkelt och roligt?!”

Ellinor Hellberg

Honst

Allting börjar med ett samtal.

Kontakta oss