Företagande - Ebitab.se

Företagande ska vara roligt och inte belastande

Vi vill se mer Smartness i Business! Ebit finns nära dig och tillsammans kan vi skapa magiska lösningar så att dina visioner förverkligas.

Företagande

Tillsammans med din spetskompetens och vårt nätverk täcker vi in det som ditt företagande behöver oavsett om det rör ekonomisk planering, bolagsförvärv, skatterådgivning, marknadsföring, mjukvaror, pension eller kapitalförvaltning. Vi finns här för dig, när du behöver det.

Marknadsföring

Ny hemsida, marknadsföring i sociala medier, börja med nyhetsbrev eller en ny grafisk design?

Vi har tillgång till kompetensen och kontakterna för att du ska nå nya höjder med din försäljning eller när det är dags att byta grafisk kostym för din verksamhet. Kontakta oss så pratar vi vidare!

Revision

Kliver ditt aktiebolag över gränsvärdena för revisionsplikt? Vi har samarbete med en revisionsbyrå som gör den oberoende granskningen både smidigt, kvalitativ och effektiv för att ni ska få det enklaste och bästa förfarandet kring ert bolags årsavslut.

Leverantörsreskontra

Drunknar du i papper? Ett första steg är att skanna dina inkommande fakturor: modernt, tidseffektivt och överskådligt. Vår lösning kan kopplas till flera olika affärssystem och kommer spara dig mycket tid samtidigt som du får en bättre tillgänglighet och större säkerhet. Win win kallar vi det.

Smarta mjukvaror

Rätt mjukvara skapar både trygghet, smidighet och mer tid över! I en djungel av mjukvaror kan vi hjälpa dig till att hitta rätt uppsättning mjukvaror för dina behov. Vi sätter upp ett molnbaserat, smart och tydligt ekonomisystem från grunden. Sedan klär vi det med smarta funktioner och integrationslösningar som just du behöver för att uppnå trygghet, smidighet och mer tid över 🙂

Påminnelse, inkasso och factoring

Har du blivit bank åt dina kunder? Då är det kanske dags att se över din rutin att driva in obetalda kundfakturor. Vi kan hjälpa dig med bra rutiner och vi kan också hjälpa dig att hantera dina påminnelser- och inkassorutiner eller till och med sälja fakturorna direkt via ditt faktureringssystem så att pengarna kommer in dagen därpå. Tillsammans kan vi korta ner de dolda kredittiderna.

Kapitalförvalting, tjänstepension och försäkringar

Hur har ni det med tjänstepensionen och är företagsförsäkringen och sakförsäkringen på plats?

Kapitalförvaltning kanske rentav är intressant om ni har byggt upp en överlikviditet.

Vi har etablerade samarbeten med aktörer som kan bistå med opartiska råd och produkter för era behov. Ta en förutsättninglös koll!

Effektiv administration och flöden

Är det inte dags att bli av med post-IT-lapparna, anteckningsblocken och de andra manuella flödena som ni så lätt tappar bort och som du inte kan ha koll på från sandstranden i söder?

Vi har många bra förslag på hur du jobbar smartare.

Från våra kunder

Som ägare av ett litet mediebolag är det viktigt att vi lägger all tid och fokus på våra kunder samt vidareutveckla våra tjänster.

Ebit har varit med oss sen start och vi har fått all hjälp vi behövt gällande de ekonomiska delarna av vårt företag. Arbetsflödet är smidigt och snabbt, men framförallt är kontakten med bra svar och hjälp ovärderlig för vårt företag och något vi sätter stort pris på.

Att avlasta alla de ekonomiska delarna har möjliggjort att vi kan lägga tiden på att skapa film och foto vilket vi älskar, mycket nöjda!

David Larsson

CCM Media

Som småföretagare har jag alltid upplevt en stor vikt av att vara tillgänglig och även att kommunikationen
mellan mig och mina kunder fungerar friktionsfritt. Det är en ganska vanligt att som hantverkare få höra att det brister i just dessa 2 punkter.
Allt kan hända och i dessa tider är det vanligt med tex problem med leveranstider som inte hålls vilket kan försena projekt. Genom att just finnas till med dessa 2 ledord kan många problem
undvikas och nöjda kunder fortsätta vara just det.
Ebit har kommit att bli mitt väldigt enkla val av redovisning och bokföringstjänster mycket på grund av att jag upplever vi delar dessa värderingar.
Med Ebit märker man väldigt snabbt att det finns alltid tid för frågor och rådgivning. Frågor får svar snabbt och efter mer än 10 år som kund så har jag
inte någonsin upplevt annat än stort engagemang och vilja att finnas till, även för ett mindre företag.

Jan Fälth

J. Fälths Rör i Tranås AB

Allting börjar med ett samtal.

Kontakta oss