Karriär - Ebitab.se

Vad är ditt nästa steg?

En arbetsplats i världsklass. Det vill vi på Ebit erbjuda och vi är alltid på jakt efter nya stjärnor till vårt team. Vi är en arbetsplats med stark teamkänsla där du får chansen att utvecklas enligt dina egna önskemål. Om du engageras av att driva företagande mot nya höjder så har vi något gemensamt.

Vi letar stjärnor!

Rubriken fångade dig. Härligt!

Ebit arbetar idag med affärsutveckling och redovisning med ett stort fokus på effektiva processer och framtidsanpassning. Genom att vara den externa ekonomiavdelningen och ett bollplank vill vi inspirera och vägleda företagare till en hållbarare ekonomi.

 

Nu har det blivit dags för oss att stärka vårt grymma team med en ny stjärna!

Om detta hade varit en klassisk jobbannons så hade vi nu rabblat upp massvis av fakta om oss själva och en kravspecifikation om vem du ska vara. Vi skippar det. Du hittar oss på vår hemsida, sociala medier och kanske lite youtube. Så låt oss veta vem du är och vad du kan ta med till vårt bord istället.

 

Låt oss bara kittla dig med att vi jobbar med:

  • Redovisning
  • Beskattning
  • Hållbarhet
  • Långa relationer
  • Lönehantering
  • Sociala medier
  • Marknadsföring
  • Personlig touch
  • Utveckla företagande

Och för att krydda till det kan skills inom Grafisk design och sälj vara spännande!

 

Presentera dig på work@ebitab.se

”Varje dag går jag till jobbet och känner att jag har tur som arbetar just här! Vi är ett fantastiskt team som har otroligt roligt ihop och jag lär mig nya saker varje dag. Jag får chansen att utvecklas till en bättre redovisningsekonom med en bredare kunskapsbas och Ebit ser till så att jag får de förutsättningar jag behöver för att nå mina framtida mål. Jag känner mig viktig och jag känner att just min röst blir hörd och att vi som team har möjlighet att påverka till förändringar.
Att arbeta på Ebit passar mig jättebra då jag är en rastlös person och här är det variation i arbetsuppgifterna. Ena dagen kan jag arbeta med en stor koncern och andra dagen med en enskild näringsidkare. Att byrån också arbetar allt mer digitalt gör att vi blir mer flexibla med var vi kan utföra vårt arbete vilket är till stor fördel för mig som pendlar till arbetet och har familj.”

Helena Seierstad

Ebit

”Jag är väldigt glad att jag hamnade på Ebit efter min civilekonomexamen. Dels på grund av de utvecklingsmöjligheter som erbjuds men också på den härliga stämningen bland kollegorna. Jag har verkligen kul på jobbet och det beror framförallt på att arbetet i sig är väldigt varierande med en inblick i många olika typer av företag och spännande möten med kunder. Den ena dagen är inte den andra lik och redan från start ges frihet under ansvar där jag äger min egen planering. Jag känner också att det är en arbetsplats med högt i tak där vi alla hjälps åt och stöttar varandra.

Eftersom jag på fritiden håller på med hästar så är det viktigt för mig att ha en balans mellan arbetsliv och privatliv. Här tycker jag Ebit som arbetsgivare sticker ut bland många andra i branschen och värnar om de anställdas arbetsbelastning.”

Matilda Rolfsson

Ebit

Jag kan ärligt säga att jag älskar mitt jobb som redovisningsekonom på Ebit, att varje dag få möjligheten att hjälpa kunder och bidra till en väl fungerande verksamhet samtidigt som jag lär mig nya saker och utvecklas är en otrolig kombo. Vi får vara kundens bollplank och partner och inte bara en ren redovisningsfunktion, att försöka underlätta kundens vardag och finnas som stöd i olika typer av frågor som rör verksamheten gör att arbetet blir både varierande, roligt och extremt lärorikt.
Det jag tycker är extra kul är att man får inblick i så många olika branscher och får lära sig om allt från lantbrukare till blomsterhandlare till tillverkande större företag. Att vi också arbetar mer och mer digitalt gör att vi har möjligheten att vara flexibla och styra både våran egen tid men också varifrån vi arbetar vilket är en stor fördel när man ska få livspusslet att gå ihop.
Att på allt detta lägga till ett fantastiskt team som alla bryr sig om varandra och har otroligt roligt tillsammans och dessutom en ledning som gör att man känner sig sedd, är lyhörd och som månar om sin personals mående och utveckling gör att Ebit utan tvekan är den bästa arbetsplatsen jag haft.

Ida Holmström

Ebit

Ta nästa steg nu!

Kontakta oss