Vi har varit på vift! - Ebitab.se
06/26/24

Vi har varit på vift!

Förra veckan var vi på vift 🌍

Visma Spcs arrangerade en superhärlig Meetup med branschkollegor, inspiratörer och deras egna grymma medarbetare 🤩

Christina Stielli inspirerade oss inom självledarskap och hur vi kan träna oss i att hantera förändringar, bli motståndskraftiga, lyckligare i nuet och varför vi ska ställa oss själva frågan: ”vad behöver jag idag”… Otroligt bra leverans med en ytterst sällsynt balans mellan skratt och allvar… tack!

Visma bjöd oss på en rundtur i deras ekosystem, kryddat med spännande feutures som är på gång, panelsamtal om byråutveckling och en workshop i kundupplevelser, samt inte att förglömma, så toppade de detta med en härlig kväll innehållandes både trubadur och käk 💫

Sällan händer det numera i tider av hybridarbete och flera kontor, men HELA vårt magiska gäng var samlade på ett och samma ställe! Så ni förstår att det var stjärnspäckat i Växjö 🌟 Tack för att ni är ni 😍

Nu går vi med full fart mot en solig sommar och semesterledigheter ⛱ ☀