04/26/24

Gratis Lagerbolag! Är det ens möjligt? Jadå..

Du har en dröm, en vision om att göra något nytt i livet. Du funderar på om det är rätt tid i livet att starta bolag… Sen kommer du till ett läge där du helst skulle startat bolaget igår. Då vill du att det går snabbt!

Du kontaktar oss på Ebit och vi löser bolaget på nolltid. Tack vare ett Lagerbolag som ligger på hyllan och bara väntar. Lagerbolag är ett enklare och snabbare sätt att starta aktiebolag på, jämfört med att starta ett nytt aktiebolag från scratch. Det är nämligen ett färdigt aktiebolag som inte haft verksamhet tidigare men där alla formella grejer redan är klara, exempelvis organisationsnummer. Bolaget är liksom startklart, och du slipper köa på Bolagsverket. Företag på burk kan man också säga.

Ebit har fått chansen att erbjuda dig ett riktigt godis-erbjudande. Signa upp ett 12-månaders samarbetsavtal med oss på Ebit med Visma eEkonomi Smart så kan vi bjuda på kostnaden för Lagerbolaget (värde ca 4.500kr).

Det finstilta i erbjudandet är att Bolagsverkets registreringsavgift på 3.300kr tillkommer. Den kan vi inte trolla bort tyvärr.

Vill du veta mer är vi bara ett mail eller samtal bort.
info@ebitab.se
0140-197 25