Vi vann! - Ebitab.se
10/07/22

Vi vann!

Under Ekonomimässan 2022 delades priset Visma Accounting Awards ut till Sveriges bästa redovisningsbyråer och vi på Ekonomibyrån vann det finaste priset man antagligen kan vinna: Medarbetarnas pris. Vi har branschens nöjdaste medarbetare. Wow!

Varför har vi så nöjda medarbetare undrar du säkert? Vi tror att det finns flera förklaringar. Byrån har alltid haft stort fokus på samarbeten i teamet, stooor skopa förståelse och acceptans för varandras liv i helhet och många skratt på vägen. Detta tillsammans med en utgångspunkt i digitalisering och smarta arbetssätt. Grunden är att det måste vara roligt att gå till jobbet samtidigt som vi har balans mellan arbetsliv och privatliv.

Vi tackar ödmjukast för priset och fortsätter vår resa för att vara en arbetsgivare i världsklass.